Möteskreatörer med
utveckling och energi i fokus.

Är du beslutsfattare och skall planera in ditt nästa möte?

Har du en idé och vet du vad du vill åstadkomma, ­men räcker inte till att genomföra allt själv?

Önskar du inget hellre än att ha någon vid din sida som hjälper dig?

– Då är vi på Hälsosamma Möten rätt samarbetspartner för dig. 

Från det digitala till det fysiska mötet

I den digitala värld vi lever i har det fysiska mötet en betydande roll. Båda världarna går hand i hand och alla delar är viktiga och bör samspela.

I det fysiska mötet har vi möjlighet att samlas, öka gemenskapen och bidra med energipåfyllning. Vi kan skapa upplevelser som påverkar alla våra sinnen och vi har möjlighet att kommunicera och beröra på helt andra plan. I det fysiska mötet kan vi fylla på med så många fler ingredienser än vad det digitala mötet ger utrymme för. 

Kundnära för dig

Visst är det så att du har varit på ett arrangemang där du upplevt att allting bara stämmer och det känns så där härligt bra. Det är något som händer med dig men du kan inte sätta fingret på vad det är. Vår erfarenhet är att den känslan endast kan åstadkommas när mötet är genomtänkt och förberett och att det är skapat med värme, hjärta och kärlek.

Hälsosamma Värden

Utifrån vad deltagarna skall tycka, tänka, känna och göra efter avslutat möte ser vi till att addera hälsosamt värde i alla delar av mötet.  Vi finns vid din sida, från början till slut, och med ett utifrån perspektiv ser vi till att det viktiga, själva essensen, förmedlas.

Endorfiner skapar kreativitet och handlingskraft

Kroppen vill röra på sig. Det vet vi och i våra möten ser vi till att vi får till det! Utifrån hur mycket påfyllning som behövs och vilken form av upplevelse som önskas ger vi förslag på aktiviteter. Oavsett nivå ser vi till att tillsätta endorfiner i lagom dos.

Hur och var vill ni mötas?

Mötet vid havet – på klippan, på stranden, på skridskorna, i vattnet, i kajaken, på SUP:en, i segelbåten eller i RIB:en…

Mötet i skogen - under trädkronorna, i dungen, i gläntan, på cykeln, på stigen, i kojan, i tältet, i stugan, på klippan, vid elden eller vid forsen…

Mötet på berget – på skidorna, på snöskorna, på glaciären, på toppen, på cykeln, på skotern, på vandringslederna, i stugan, i bivacken eller i helikoptern…

Mötet med dig själv - i skapandet, i samtalet, i stunden, i livet, i rörelsen, i yogan, i leken eller i dansen …