Möteskreatörer med
utveckling och energi i fokus.

Empowerment
to the people

MÖTEN MELLAN MÄNNISKOR är det häftigaste som finns tycker vi. Och när var och en når sin fulla power kan underverk skapas. Det är där vi vill vi verka och med öppet sinne skapa energigivande och hälsosamma möten. Det är utifrån kreativa idéer vi genomför genomtänkta och välplanerade möten där detaljerna gör skillnad. Från där du som kund befinner dig till där ni vill vara - på nästa möte eller i alla era kommande… 

Idéhusets Hälsosamma möten är en del av Idéhuset Anno 1969 AB och som startades för att mer tydligt berätta vad vi erbjuder, alltså möten och hälsa i en skön förening.

Grundare och VD är Annika Norlén som vill inspirera och entusiasmera så att vi människor mår ännu bättre - genom såväl kundanpassade möten och event som är eget utformade. 

Mission

Vår mission är att genom möten ge mer energi, hälsa och välmående – Empowerment to the people.

Vi skapar

Genom hälsosamma möten och events skapar vi utveckling och framgång för individen och företaget. Vi bidrar med energi, inspiration, kunskap och kreativitet till företagets alla sorters möten. Med oss får ni ett möte som är genomtänkt och inramat, meningsfullt, effektivt och inte minst roligt! 

  • Vi skapar och genomför möten och events – såväl det lilla som det stora och från start till mål
  • Vi vet att ju bättre vi mår desto mer presterar vi, så vårt stora fokus ligger på att få med så mycket energipåfyllande ingredienser det bara går 
  • Vi kryddar med alla viktiga detaljer så att upplevelsen blir så maximal det bara går.
  • Vi älskar rörelse, det lekfulla och allt naturen har att erbjuda.
  • Vi har ett stort nätverk och samarbetar med många professionella aktörer.
  • Vi möts gärna i skärgården, på klippan vid havet, i skogen, på berget… vi letar alltid efter smultronstället för dig.

Utifrån vår kunds syfte och mål hjälper vi till med alla detaljer och förberedelser inför mötet, vi är kreativa och vi skapar tema, inramning och innehåll. Vi projektleder och är också med under genomförandet samt att vi ser till att det blir rätt avrundning och uppföljning. Vi är ditt företags förlängda arm och partner i mötets eller eventets alla delar.

Hur ser ditt drömmöte ut?

Välkommen att höra av dig så hjälper vi dig att förverkliga det! 

Annika Norlén
annika@halsosammamoten.se

Annika Norlén – CEO/Creative Project Manager

Annika är entreprenör, kreatör och mötesutvecklare med ständig focus på utveckling och förbättring. Annika har stor erfarenhet kring såväl möten och event som hälsa och träning i olika former och hon brinner för att skapa unika upplevelser som gör skillnad.

 “Jag använder min kreativitet, energi och driv för att inspirera och skapa upplevelser för alla människor som vill känna ökad empowerment”

Vi har under drygt 20 år känt, samarbetat och anlitat Annika. Vad det än har handlat om, i stort eller smått, har vi alltid varit oerhört nöjda, stolta och unikt behandlade från start ända in i mål.
Vad du än kan tänkas behöva så kommer Annika leverera och mer därtill. Bli inte förvånad om hon t.o.m. med råge överskrider dina vildaste förväntningar :-))

 Monica Elsinga & Monica Ryberg, grundare & ägare av Body Joy

Annika planerade och organiserade ett mycket lyckat företagsevent vi hade med ett nyförvärvat bolag. Den nya styrelsen tillsammans med ledningsgruppen mötte upp på Sands Hotel i Sandhamn och efter att först haft möte kring ny strategi och affärsplan i ett antal timmar så fick vi tillfälle till en härlig ribbåttur ut till Grönskär där vi var uppe i den gamla fyren och åt middag i den charmiga fyrvaktarbostaden på ön. Nästa dag fortsatte vårt arbetsmöte och när vi efter två dygn tillsammans åkte hem hade vi alla i gruppen lärt känna varandra mycket bättre, vi hade tagit beslut kring ny strategi och affärsplan och alla var fulla av energi efter den härliga vistelsen i skärgården. Det bästa av allt var att hela arrangemanget var så minutiöst planerat och ordnat, från avfärd från Stockholm till hemfärd - transporter, boende, mat, dryck, konferenslokaler, utflykter och aktiviteter. 

Dan Johnson, Capman

Fotografer: Oskar Norlén, Jenny Frejing, Ashley Batz, Gardie Design Social Media Marketing, Hendrik Morkel, Ivana Cajina, Joris Berthelot, Marion Michele, Mattias Olsson, Noorulabdeen Ahmad, Photos by Lanty, Cameron Kirby.