Möteskreatörer med
utveckling och energi i fokus.

Njutarresa till Toscana - vi fortsätter fira livet!
Annika & Joakim Norlén fortsätter fira livet och bjuder in till njutarresa till Toscana!
Toscana med Njutarresa till Toscana med träning, god mat, goda viner, vackert landskap och härligt sällskap!

26-30 augusti 2020

Njutarresa till Toscana

Vi fortsätter fira livet och bjuder nu in till en riktig njutarresa till en av världens vackraste regioner Toscana med träning, god mat, goda viner, vackert landskap och härligt sällskap! Det är Annika, Joakim och Annikas barndomsvän Åsa*, som numer bor och jobbar i Toscana, som specialkomponerat denna resa och som också kommer vara med under hela vistelsen.

Förmiddagarna kommer vi ägna till olika former av träning såsom yoga, cykling och löpning i de enastående omgivningarna och eftermiddagarna och kvällarna kommer fyllas med olika aktiviteter och utflykter. Självklart kommer vi besöka flera vingårdar och härliga restauranger för att upptäcka mer av det området erbjuder.

Vår resa startar i Florens och härifrån åker vi sedan en halvtimmes bilfärd söderut till den fantastiska vinregionen Chianti Classico, där man gör några av världens mest berömda viner på druvan sangiovese.
Vi bor i dubbelrum på vingården Terreno som ligger vackert beläget ett stenkast från byn Greve in Chianti. Här har familjen Ruhne gjort viner sedan 1988.

Program

Dag 1 - 26 augusti
- Resdag. Transport till Florens ombesörjs på egen hand**
- Eftermiddagen - Välkommen, vinprovning och visning på Terreno.
- Middag på Terrenos egna restaurang.

Dag 2 - 27 augusti
- Yoga pass ute i det gröna.
- Frukost
- Vandring med guide i det vackra landskapet och lär oss mer om flora och fauna.
- Lunch på Terreno.
- Egen tid - poolhäng, spontana aktiviteter/utflykter mm
- Middag på en riktigt typisk toscansk vingård där man gjort vin sedan 1300-talet. Vi får en rundtur och får veta mer om den intressanta historien och avnjuter därefter en måltid med passande viner till.

Dag 3 - 28 augusti
- Yoga pass ute i det gröna.
- Frukost
- MTB-pass i toscansk terräng. 
- Lunch på Terreno
- Egen tid - poolhäng, spontana aktiviteter/utflykter mm
- Middag på Ristoro di Lamole, en av Toscanas bästa restauranger. Hör lagar man traditionella rätter på lokala råvaror av högsta klass. Detta är även lokalbefolkningens favorit och utöver god mat bjuder Lamole på en underbar utsikt.

Dag 4 - 29 augusti
- Yoga pass ute i det gröna.
- Frukost
- Fyspass
- Lunch
- Egen tid - poolhäng, spontana aktiviteter/utflykter mm
- Middag på en vingård där man gör prisbelönta viner. All mat lagas av mamma själv inne köket och serveras på terrassen med utsikt över vingårdarna.

Dag 5 - 30 augusti
- Frukost
- Avresa

Programmet är preliminärt och kommer utvecklas efterhand!

---

* Med under hela vår resa ärÅsa Johansson, Annikas barndomskamrat från landstället på Hasselön.
Åsa Johansson kom till Italien 2001 för att hon älskade italiensk film från femtio- och sextiotal och ville lära sig italienska. Det var kärlek vid första ögonkastet. Efter en examen i statsvetenskap och journalistik på Florens Universitet skriver hon idag om vin och resor för svenska och norska tidningar som Allt Om Vin, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, RES, BKWine Magazine, Apéritif, med flera. Åsa anordnar och guidar på specialiserade vinresor till Italien sedan 2007. Resorna arrangeras av BKWine och tack vare dessa och sina många pressuppdrag besöker hon hundratals vingårdar varje år. Åsa studerar för närvarande för WSET Diploma-kurs. Hon har besökt alla de tjugo italienska regionerna och är på resande fot en stor del av året. Hon kommer till Sverige med jämna mellanrum bl a för att hålla kurser och master class om italienska viner.

** Resan t/r till Toscana bokas och görs på egen hand. Vi kommer informera om olika alternativ och vara behjälplig kring transfer t/r flygplatsen.

Det här ingår priset;
Boende på Terreno i dubbelrum, frukost, lunch, middag (inkl vin) och aktiviteter alla dagar enligt ovanstående program. Vi hjälper till med transfer t/r Florens flygplats (dvs att det kommer arrangeras en transfer en viss angiven tid på onsdagseftermiddagen och efter frukost på söndagen).
Det här ingår ej i priset;
Resa t/r bokar varje resenär själv.  
Egna aktiviteter och utflykter utöver ovanstående program.

Mer information och bokning; maila till info@halsosammamoten.se.
Annika 0730-30 33 47, Joakim 070-683 89 28.

Betalning oss tillhanda senast 30 oktober 2019 till SEB konto 5216 02 144 26  (Joakim och Annikas privata).
Priset är räknat på valuta 11,5 SEK/1 Euro, sälj kurs hos SEB och priset kan justeras beroende på valutan vid  vår betalning till Tereeno.
Ange "Toscana och ditt/ert namn" vid betalning.
Resan är bindande i samband med betalning. Beloppet återbetalas ej vid ev förhinder (resan kan överlåtas).

Begränsat antal platser, så vänta inte för länge med bokning!

Varmt välkommen!
Kram Annika & Joakim

13 225 SEK/person