Möteskreatörer med
utveckling och energi i fokus.

Morgonmeditation Kirtan Kria
Hälsosnack Live på vackra Säby Säteri där Annika Norlén från Hälsosamma Möten är konferencier
Höstens Härligaste Hälsoboost - Hälsosnack Live

20 oktober kl 9-15.30 på vackra Säby Säteri på Ingarö 

Hälsosnack Live - Höstens härligaste hälsoboost

Välkommen till en underbar heldag tillsammans med superinspirerande föreläsare, hälsosam mat och levande musik.

- Det här blir en dag att njuta länge av!

Vi inleder dagen med en meditationsstund: Kirtan Kriya under ledning av hälsocoacherna Lotta & Victoria. Kirtan Kriya är en enkel men kraftfull meditation som Nobelpristagare slagit fast förlänger livet. Lär dig den, och låt den följa dig genom livet.

Vi fortsätter förmiddagen med Mind hacking som är det absolut senaste inom mental träning och här kommer Karin Tydén, en av Europas vassaste hypnosterapeuter, lära dig tekniker för hur du kan kliva in i din fulla potential. Här handlar det om att programmera för framgång.

Efter lunchpausen möter vi hormonexperten Mia Lundin, med specialistkompetens från USA, hjälper dig ta ett helhetsgrepp om dina kvinnliga hormoner för att surfa skönare genom livets faser. Mia är tusentals kvinnors sanna hjältinna.

Dagen avslutas med en magisk mantrakonsert med levande musik av yogalärarna och musikerna Annki Warberg-Landahl & Klas Landahl

Under dagen bjuds du på en supergod, stärkande och antiinflammatorisk lunchbuffé à la Clean Reset*. Ekologisk, såklart! Vi berättar mer om hur du kan prova ut din egen läkande kost.

En superfin och lyxig goodiebag utlovas.

Varmt välkommen till en riktigt energigivande hälsokick!

---

*Clean Reset är en smart metod för att ta reda på hur man mår av maten man äter och för att prova ut sin egen läkande kost. Under Clean Reset plockar man bort en hel rad livsmedel som har förmågan att ställa till oreda i kroppen på många människor. Samtidigt boostar man med massor av hälsofrämjande - och supergod mat - vilket du kommer att bli varse när lunchbuffén dukas upp! Clean Reset-maten passar de flesta då allergener som gluten, mjölk, ägg, soja, nötter m.m. är uteslutet, samtidigt som det finns något för både vegetarianer, veganer och blandkostare.

---

Lotta Lagerqvist & Victoria Carinci driver en av Sveriges populäraste hälsopoddar Hälsosnack med Lotta och Victoria vars syfte är att inspirera till ett hälsosammare och härligare liv. Nu är det premiär för Hälsosnack Live - som podden, fast live!

---

Tack till dagens huvudsponsor Cellexir. Cellexir är ett svenskt kosttillskott för dina celler.
www.cellexir.se

1550 kr inkl moms