Möteskreatörer med
utveckling och energi i fokus.

20 oktober

Hälsosnack Live

Nu är det PREMIÄR för det allra första Hälsosnack Live i Stockholm den 20 oktober på vackra Säby Säteri på Ingarö/Värmdölandet. 

Intresset för hälsa ökar som aldrig förr. I en värld där en hälsosam livsstil inte kommer av sig självt, är det många som vill ta sitt välmående i egna händer. Vi vill hjälpa till att inspirera och sprida kunskap om hur mycket det faktiskt finns som vi själva kan göra för att påverka hur vi och våra nära och kära mår. Vår vision är att sprida ett klokt hälsobudskap för att bidra till ett hälsosammare och härligare liv.

Hälsosnack Live är en naturlig förlängning av podcasten Hälsosnack med Lotta och Victoria - en av Sveriges populäraste hälsopoddar. Hälsosnack-podden har funnits i tre år, publicerat över 100 avsnitt och har ca 7000 hälsomedvetna lyssnare per avsnitt. I nästan varje avsnitt intervjuar hälsocoacherna och funktionsmedicinska terapeuterna Victoria Carinci och Lotta Lagerqvist olika hälsoprofiler inom områden som kost, näring, träning, yoga, mindfulness och spirituality. Syftet med podden har alltid varit att sprida ett klokt och inspirerande hälsobudskap, och öka medvetenheten om att man med sin kost- och livsstil alltid kan påverka sin hälsa i positiv riktning.

 Mer information om programmet och köp av biljetter kommer inom kort!

VARMT VÄLKOMMEN TILL HÄLSOSNACK LIVE 2019!

Victoria Carinci & Annika Norlén

victoria@vitalista.se

annika@halsosammamoten.se