Möteskreatörer med
utveckling och energi i fokus.

En kropp i balans med Ayurveda

8 maj kl 18.00-20.30

En kropp i balans med Ayurveda

Välkommen till en föreläsning av Liise Dahlqvist om hur Ayurveda hjälper oss att hitta tillbaka till vår ursprungliga balans och förebygger ohälsa. Genom att vi på ett tidigt stadium tar hand om våra obalanser får vi ett liv där vi kan njuta av livet med god hälsa. Att vårda vår mentala och själsliga kraft har lika stor betydelse för vårt välmående som kost, motion och dygnsrutiner.

Denna kväll pratar Liise om hur de ayurvediska livsstilsråden inom kost, motion, dygnsrutiner och sinnet ger god hälsa och balans i kroppen och livet. Våra dagliga val påverkar allt från tarmhälsan, klimakteriet till vår mentala inställning. 

Ayurvedan utgår från de tre doshorna Vata, Pitta och Kapha. Det innebär att vi människor har olika behov beroende på vilken dosha vi föddes i. Genom att vi utgår från våra individuella behov återfår vi hälsa och balans. Vi behöver t ex olika sorters mat, motion men även individuella yogaövningar.

Plats; Säby Säteri, Eknäsvägen 27, Ingarö

---

Liise Dahlqvist driver företaget Soul to Soul Communication och erbjuder professionell coachning, sorgbearbetning, auyrvediska hälsorådgivningar och behandlingar.

För att ta reda på om du har eventuella obalanser erbjuder Liise individuell pulsläsning i samband med att hon gästar Stockholm. Önskar du individuell pulsläsning så har Liise tider under onsdagen 8/5 (kl 9-16) eller torsdagen 9/5 (kl 9-16). Ange tider du kan när du bokar föreläsningen.

Individuell Pulsläsning pris; 1200 kr inkl moms (1,5 timme). 

Plats pulsläsning: Enligt överenskommelse

---

Information och bokning; info@halsosammamoten.se. (Ange namn, mailadress och mobilnummer samt även om du är intresserad av individuell pulsläsning och önskad tid).

Swisha 200 kr till 1233744174 (Idéhuset). Önskar du faktura, hör av dig!

200 kr inkl moms